مشاوره با بهترین وکیل ثبتی تهران

لیست عناوین محتوا

فهرست مطالب

وکیل ثبتی فردی متخصص است که دارای وکالت پایه یک دادگستری بوده و اطلاعات جامعی در زمینه قوانین و آیین نامه های ثبتی دارد و وظایف وی، رسیدگی به امور ثبتی موکلین خود و ارائه مشاوره ثبتی به افراد است تا به امور حقوقی ثبتی خود آگاه شوند و با آگاهی بیشتری به امور خود رسیدگی کنند. وکلای ثبتی اختیاراتی مبنی بر حل و رفع مشکلات مربوطه در ادارات ثبت اسناد و املاک کشور و دفاتر ثبت اسناد رسمی را داشته و از حق موکل خود دفاع می کند.

وکیل ثبتی کیست و چه وظایفی دارد؟

وکلای ثبتی دارای تجربه و اطلاعات بالایی هستند و تخصص آنها حل مشکلات مربوط به امور ثبتی بوده و وکیل ثبتی باید بتواند در این امور طبق آیین نامه های ثبتی از حق موکل خود دفاع کرده و حق را به او باز گرداند. وکلای ثبتی پس از دریافت پروانه وکالت خود، تنها در زمینه و امور ثبتی مشغول به فعالیت هستند و افراد می توانند در تمامی دفتر خانه اسناد رسمی از این وکلا مشاوره های لازم را دریافت و آن ها را جهت پیگیری مشکلات ثبتی خود استخدام کنند.

وکیل دعاوی ثبتی وظایف مهمی در زمینه ثبت سند بر عهده دارد. وکیل ثبتی باید تمامی مستندات مربوط به ثبت اسناد را جمع آوری کرده و آنها را مورد بررسی قرار دهد و از وجود یا عدم ایرادات آن مطلع شده و در صورت وجود نواقص، اقدام به حل آنها نماید. وکیل ثبت اسناد باید به دادگاه دادخواستی مبنی بر ایرادات و نواقص موجود در مستندات را ارائه دهد. وکیل دعاوی ثبتی باید به عنوان نماینده از طرف موکل خود در دفاتر، اداره و دادگاه حضور یابد. از جمله وظایف وکلای ثبتی، در جریان گذاشتن موکلین خود از امور پرونده و چگونگی روند آن است. وکیل ثبتی باید توانایی تحلیل و بررسی اسناد و ارائه مشاوره به موکل خود را داشته باشد و این نیز جزوی از وظایف مهم و اصلی او به شمار می رود. وکلای دعاوی ثبتی باید تمامی مدارک و اسناد مورد نیاز دادگاه را جمع آوری و در اسرع وقت تحویل دهد.

وکیل ثبتی کیست و چه وظایفی دارد؟

آشنایی با انواع دعاوی ثبتی

به دلیل پیچیدگی هایی که دعاوی ثبت اسناد دارند، دعاوی ثبتی نیز به دسته های مختلفی تقسیم بندی می شوند. دعوی ثبتی مربوط به املاک که شامل اعتراض به ثبت ملک و درخواست ملک، اعتراض به ابطال سند رسمی ملک و شکایت مبنی بر حقوق ارتفاقی ملک و مجهول بودن اصلی سند است و دعوی ثبتی مربوط ثبت اسناد که به مشکلاتی از قبیل کلیه امور در زمینه ثبت تولد، اصلاح و تغییر نام، حذف نام همسر و غیره، امور مربوط به ثبت اختراع و اعتراض به کلیه امور اجراییه یا ابطال ثبت رسیدگی می کند از دسته های کلی دعاوی و مشکلات ثبتی هستند. 

بهترین وکیل ثبتی کیست؟

امور ثبتی از پیچیدگی های بسیاری برخوردار است و مراحل رسیدگی آنها باید توسط بهترین وکیل ثبتی به انجام برسد. در واقع، بهترین وکیل دعاوی ثبتی باید در خصوص قوانین ثبت اسناد و املاک و آیین نامه های ثبتی دارای بیشترین میزان اطلاعات و آگاهی ها باشد و بتواند که در این زمینه به موکل خود مشاور دهد و او را به طول کامل راهنمایی و در روند پرونده ثبتی قرار دهد. تجربه و مهارت این وکیل باید آنقدر بالا باشد که موفقیت پرونده را تضمین و حق را به موکل خود برساند. شما می توانید برای پیدا کردن بهترین وکیل ثبت اسناد به مراکز و موسسات حقوقی مراجعه کرده و شماره وکلای ثبتی را از آنجا دریافت کنید و مشاوره های لازم را از آنها دریافت نمایید. وکیل هایی که در موسسه حقوقی دی مشغول به فعالیت هستند از مهارت، اطلاعات، آگاهی و تجربه بالایی برخوردار بوده و می توانند به شما در مسائل و مشکلات مربوط به امور ثبتی کمک کنند.

بهترین وکیل ثبتی کیست؟

در چه دعاوی نیاز به وکیل ثبتی داریم؟

در زمینه های مربوط به ثبت املاک منقول و غیر منقول، تغییرات و اصلاح سند املاک عادی و رسمی، اعتراض به عملیات ثبتی و اجرایی و طور کلی تمامی امورات مربوط به ثبت اسناد، می توان به وکیل ثبتی مراجعه کرد و مشاوره های لازم را از وی دریافت نمایید. البته باید توجه داشته باشید که از یک وکیل کارکشته و کاربلد کمک بگیرید تا موفقیت پرونده ثبتی شما تضمین شود.

مزیت داشتن وکیل ثبتی در چیست؟

امور و مشکلات مربوط به دعاوی ثبتی از پیچیدگی و ریزه کاری های بسیاری برخوردار است و رسیدگی به آنها نیازمند اطلاعات و آگاهی بالایی است و بسیاری افراد فاقد اطلاعات و آگاهی های لازم در این زمینه هستند و اینجا است که اهمیت داشتن یک وکیل ثبتی خوب و متخصص، آشکار می شود. وکلای ثبتی به امور مربوط به ثبت اسناد و آیین نامه و قوانین ثبتی، اشراف کامل داشته و توانایی تحلیل و بررسی اسناد ثبتی و حل ایرادات آن را داشته و می تواند مشاوره های کافی را به موکلین خود ارائه داده و آنها در جریان پرونده ثبتی قرار دهد. 

مزیت داشتن وکیل ثبتی در چیست؟

نحوه رسیدگی به دعاوی ثبتی چگونه است؟

سازمان ثبت اسناد و املاک کشور تحت عنوان وزارت دادگستری فعالیت می کند و تمامی امورات مربوط به دعاوی ثبتی توسط این نهاد پیگیری می شود. بنابراین برای اعتراض به دعاوی و مشکلات ثبتی باید درخواست خود را به محاکم عمومی دادگستری ارجاع دهید تا به پرونده شما رسیدگی شود. به طور کلی، اعتراض ثبتی باید در اداره ثبت مطرح شود و پس از پرداخت هزینه دادرسی، منظر پیگیری و رسیدگی به پرونده خود باشید.

هزینه وکیل ثبتی چقدر است؟

از آنجا که امور و مشکلات مربوط به دعاوی ثبتی از پیچیدگی و چالش های بسیاری برخوردار است، بنابراین رسیدگی به هر شاخه از این دعاوی نیز ه طور متفاوتی انجام می شود و از قوانین خاصی برخوردار خواهد بود. از این رو شاید حق الزحمه وکیل ثبتی کمی بیشتری از دعاوی دیگر باشد. اما با این حال، همه چیز به توافق طرفین بستگی خواهد داشت و می توان هزینه و حق الوکاله را بیشتر یا کمتر از تعرفه استاندارد تعیین نمود. البته که نوع پرونده، میزان پیچیدگی و ریزه کاری آن و مهارت وکیل ثبتی نیز در افزایش قیمت رسیدگی به دعاوی ثبتی موثر خواهند بود.

وکیل ثبتی وظایف پیچیده و مهمی بر دوش دارند و باید به نحو احسنت به مشکلات، امورات و دعاوی ثبتی موکلین خود بپردازند و پرونده آنها را به موفقیت برساند. اما اینکه این وکیل از چه میزان مهارتی برخوردار است نیز بسیار مهم بوده و افرادی که درگیر مشکلات ثبت اسناد هستند باید از بهترین وکیل دعاوی ثبتی در این زمینه کمک بگیرند. موسسه حقوقی دی متشکل از مجرب ترین وکلا و مشاوران ثبتی بوده و شما می توانید برای استخدام و دریافت مشاوره با شماره های درج شده تماس حاصل فرمایید.