وکیل حقوقی

لیست عناوین محتوا

در دعاوی حقوقی و کیفری باید در وهله اول از یک وکیل کار کشته مشاوره بگیرید و در صورت نیاز، کار های اداری و حقوقی خود را به ایشان بسپارید. رسیدگی به امور و دعاوی حقوقی باید توسط وکیل حقوقی به انجام برسد. چرا که اطلاعات کاملی در خصوص امور حقوقی همچون امور خانواده و معاملات را داشته و از طرف موکل خود این اختیار را دارد که به تمامی امور او رسیدگی کند.

وکیل حقوقی چیست؟

وکیل حقوقی به وکیلی گفته می شود که دارای پروانه وکالت دادگستری و جواز رسمی وکالت بوده و نمایندگی افراد در دادگاه ها و اداره ها در خصوص رسیدگی به امور حقوقی آن ها را داشته و وظیفه دفاع از منافع آنها و تنظیم قرارداد ها را بر عهده دارد. وکلای حقوقی پس از آزمون وکالت و قبولی در آن، در سازمان وکلا ثبت نام کرده و پس از اخذ مجوز رسمی وکالت می توانند فعالیت خود را به صورت رسمی آغاز کنند.

وکیل حقوقی باید به موکل خود در خصوص مسائل حقوقی مشاوره های لازم را ارائه دهد تا موکل بتواند از پس تکالیف حقوقی خود بر بیاید. همچنین وظیفه تجدید نظر خواهی از احکام دادگاه را بر عهده دارد. وکلای حقوقی باید تمامی مدارک و شواهد مربوط به پرونده را جمع آوری کرده و حضور قاضی از موکل خود دفاع کند.

وکیل حقوقی چیست؟

معرفی انواع وکیل حقوقی

وکلای حقوقی به دو نوع وکلای مشاوره و وکلای دادگستری تقسیم می شود.

وکلای مشاوره

وکلای مشاوره به متخصصان حقوقی گفته می شود که به افراد در زمینه دعاوی خانوادگی، مسائل تجاری، مالی، مالکیت فردی و تدوین قرارداد ها مشاوره های لازم را ارائه می دهد تا این افراد بتوانند با درک بهتری امور حقوقی خود را پیگیری کنند و کار های اداری خود را به انجام برسانند.

وکیل مشاوره باید از اطلاعات کاملی در خصوص تمامی مسائل حقوقی برخوردار باشد و بتواند به مشتریان خود مشاوره جامعی را ارائه دهد.

وکلای دادگستری

وکلای دادگستری وظیفه دفاع از موکلین خود در دادگاه های قضایی در زمینه تجاری، جزایی، خانوادگی، مدنی را بر عهده دارند و از طرف آن ها موظف به انجام فعالیت هایی از جمله انعقاد قرارداد، اظهارنامه، طرح دفاع و پذیرش توافق و غیره هستند.

در واقع، وکیل دادگستری نماینده موکل خود در دادگاه و رسیدگی به امور قضایی آن است.

معرفی انواع وکیل حقوقی 

بهترین وکیل حقوقی تهران چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

یک وکیل حقوقی خوب در تهران باید از یک سری ویژگی و خصوصیات برخوردار باشد تا بتواند بهترین مشاوره را به موکلین خود ارائه داده و از حقوق و امور حقوقی آن ها به بهترین نحو دفاع کند.

بهترین وکیل حقوقی در وهله اول یاد امانت دار باشد و در امانت و اعتماد موکلین خود خیانت نکند و تنها در حیطه اختیارات خود از سوی موکل به فعالیت خود برسد و وظیفه خود را با صداقت تمام انجام دهد.

همچنین باید اطلاعات، مهارت و تجربه بالایی در زمینه مسائل حقوقی و دفاع از حق فرد متضرر را داشته باشد. عالم به قوانین اسلامی و مجازات اسلامی باشد و بتواند مشاوره های صحیحی را ارائه داده و مسائل حقوقی را به خوبی تحلیل و تفسیر کند.

وکیل حقوقی در چه دعاوی حقوقی تخصص دارد؟

امور حقوقی به دو دسته حقوق اموال و حقوق اشخاص تقسیم بندی می شود و یک وکیل حقوقی کارکشته باید تسلط کافی بر روی قوانین حقوقی من جمله آیین دادرسی مدنی، قانون تجارت، قانون اجرای احکام، قانون مدنی و قانون ثبت بر آرای وحدت رویه داشته باشد و بتواند در این خصوص به موکلین خود مشاوره دهد.

یک وکیل متخصص باید در دعاوی  و مسائلی از جمله دعاوی خانوادگی، دعاوی شرکتی، امور مهاجرت و غیره تخصص داشته باشد.

وکیل حقوقی در چه دعاوی حقوقی تخصص دارد؟وکیل مهاجرت کیست؟

وکیل مهاجرت وظیفه رسیدگی به امور مهاجرین را دارد و به آنها کمک می کند تا بتوانند در کشور مورد نظر خود تابعیت را اخذ نمایند. همچنین به امور دیگر همچون کاریابی در کشور مورد نظر، ادامه تحصیل و ازدواج را بر عهده داشته و باید در این زمینه ها به صورت کامل موکل خود را راهنمایی کرده و مشاوره های لازم را به آن ارائه دهد تا بتواند به امور خود در کشور مقصد رسیدگی نماید. همچنین به عنوان نماینده او نیز اختیار انجام کار های اداری موکل را بر عهده دارد.

وکیل خانواده کیست؟

در شرایطی که مسائل و دعاوی خانوادگی پیش آید و نیاز به پیگیری اداری و قضایی باشد افراد باید از وکیل خانواده مشاوره و راهنمایی های لازم را دریافت نمایند تا بتوانند به درستی امورات خود را به انجام برسانند و در صورت نیاز و پیچیده بودن پرونده، اختیاراتی را در اختیار وکیل قرار دهند تا ایشان به امور حقوقی خانوادگی رسیدگی نماید.

وکیل خانواده در خصوص امور خانواده از مهارت و تجربه بالایی برخوردار بوده و وظیفه دفاع از حق فرد متضرر در دادگاه را بر عهده دارد و به نیابت از موکل خود در دادگاه ها حاضر می شود.

وکیل شرکتی کیست؟

وکیل حقوقی نیز وظیفه رسیدگی به امور و دعاوی شرکت ها از طریق روش های قانونی را بر عهده دارد. در واقع وکلای شرکتی در خصوص تنظیم قرارداد میان شرکت ها و انجام کار های اداری و قضایی آنها از تجربه و مهارت بالایی برخوردار هستند و سال های طولانی در این زمینه به فعالیت مشغول می باشند.

وکیل شرکتی کیست؟

تفاوت وکیل حقوقی با وکیل کیفری در چیست؟

دعاوی به دو دسته دعاوی کیفری و دعاوی حقوقی تقسیم بندی می شوند که هر یک از آنها انواع گسترده ای داشته و طبق قانون اسلامی از مجازات متفاوتی هم برخوردار هستند. به همین منظور امور رسیدگی به دعاوی کیفری مربوط به وکیل کیفری بوده و رسیدگی به امور حقوقی نیز بر عهده وکیل حقوقی می باشد.

حال تفاوت وکیل حقوقی با وکیل کیفری در چیست؟ در واقع وکیل حقوقی به مسائل حقوقی از جمله دعاوی ملکی، تجاری، مالی، شرکتی و خانواده می پردازد و از حق افرادی که در این زمینه ها پایمال شده است دفاع می کند.

اما وکیل کیفری وظیفه رسیدگی به جرائم کیفری من جمله قتل، سرقت، جعل اسناد، کلاهبرداری، اختلاس، خیانت در امانت، ضرر به مال غیر و غیره را بر عهده دارد.

دریافت شماره وکیل حقوقی رایگان از موسسه حقوقی دی

اگر برای مسائل و دعاوی حقوقی خود مانند دعاوی خانوادگی، ملکی، تجاری و مالی نیاز به مشاوره وکیل حقوقی دارید، می توانید از طریق شماره وکیل حقوقی رایگان با ایشان در ارتباط باشید و به صورت تلفنی یا جت و تمام وقت از وکیل مربوطه مشاوره های لازم را دریافت نمایید و امور حقوقی خود را به درستی به انجام برسانید. برای اخذ شماره وکیل متخصص رایگان می توانید از طریق موسسه حقوقی دی اقدام نمایید.

هزینه وکیل حقوقی در تهران چقدر است؟

موکل ملزم به پرداخت حق الزحمه وکیل حقوقی می باشد و این هزینه میتواند متناسب با توافق بین دو طرف (موکل و وکیل) متغیر باشد. اما به طور کلی، هزینه وکیل حقوقی در تهران با توجه به نوع دعاوی و مسائل حقوقی و میزان اختیاراتی که به وکیل حقوقی واگذار می شود می تواند متغیر باشد. البته قیمت وکلای حقوقی بر اساس تعرفه قانونی محاسبه می شود.

سوالات متداول دعاوی ملکی

دعاوی ملکی می‌ توانند ماهیت کیفری هم داشته باشند؟

در صورتی که دعاوی ملکی بر سر کلاهبرداری و خیانت در امانت باشد، بله، این دعاوی در دسته دعاوی کیفری نیز قرار می گیرند و طبق قانون مجازات اسلامی دارای جریمه و مجازات است.

دعاوی خلع ید به دعاوی گفته می شود که فردی به بدون اجازه اقدام به تصرف ملک غیر کند. اما تخلیه ید به فردی گفته می شود که از ابتدا غاصب نبوده اما در بعد ها ملک امانی را غصب کرده است.